program


FAMILIESØNDAG: Naturblæk

FAMILIESØNDAG: Naturblæk

Vidste du, at man kan lave sit helt eget naturlige blæk? Til Familiesøndag den 28. august eksperimenterer vi med at lave vores eget blæk ud af noget, der hedder galæbler. Når vi har fremstillet blækket, maler vi med det. Inden da finder vi inspiration i museets samling.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Familiesøndage er et fast tilbud for børn den sidste søndag i hver måned fra kl. 11- ca. 12.30. Dagen består først af en omvisning i børnehøjde med sjove øvelser undervejs. Bagefter er der en kreativ opgave i børneværkstedet, som tager udgangspunkt i noget af det, I lige har set i udstillingen.

Pris:

25 DKK. pr. barn.

Voksne gratis ved betalt entré eller med klubkort.

Aktuelt


2022 markerer 300 – året for dansk teater. Hvad er mere oplagt end at fejre dette med en festlig forestilling om Ludvig Holberg og 1700-tallets teater - skrevet af Ernst Bruun Olsen. I denne festlige forestilling kan man opleve uddrag fra den Politiske Kandestøber, Jeppe på bjerget og Jean de France 25.september 1722 spilles ”Den politiske kandestøber” som den første komedie på dansk!

En for alle - alle for en - og tre for en tier. Figaros udgave af de tre musketerer - frit efter Alexander Dumas roman: Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. .... Vi glæder os allerede.

Et kærligt portræt af Grethe Ingmann, en af Danmarks største sangerinder gennem tiden. Sjov, levende og eminent til at fortolke tekster. Par nr. 1 sammen med Jørgen Ingmann og ”Dansevise”.

PÅ PLAKATEN


Nyd en hyggelig eftermiddag på Jyderup Præstegaard med varm kaffe eller te, et glas Cremant og et udvalg af de…

Kom med indenfor i Danmarks eneste interiørmuseum for bedre byggeskik

Et mellemlangt show - med korte og lange jokes

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.