program


FARVEL TIL GIERSING: Omvisning og koncert med Carsten Dahl

FARVEL TIL GIERSING: Omvisning og koncert med Carsten Dahl

Søndag den 5. februar er allersidste chance for at opleve vores roste særudstilling 'Harald Giersing - modernismens fortællinger.' Det markerer vi med en helt særlig afslutningsfest, hvor Anna Krogh indledningvis vil vise rundt i udstillingen efterfulgt af en koncert med den fantastiske jazzpianist Carsten Dahl, som vil improvisere over Giersings værker.  Læs mere

Dato



Carsten Dahl er højt berømmet som pianist. Så vidt har han drevet det, at han betegnes som en af landets, ja, hele klodens dygtigste. Samtidig er han passioneret kunstmaler og beundrer af Harald Giersings værker, som han ejer flere af. Koblingen mellem musik og billedkunst er lige så nærværende for Carsten Dahl som den var for Giersing, der i 1920’erne skrev, at ”ligesom musikkens indhold er melodi, rytme og harmoni, er billedkunstens flader, farver, linjer og rum.” Tonerne er farver og farverne er toner, mens lærred og akkorder er landskabernes bund.

Som autodidakt kunstner er Carsten Dahl drevet af en indre nødvendighed og en åndelig bevidsthed. Både som musiker og maler bevæges han af det i sprækken usagte og skjulte, og alting synes at spejle sig i ham som i vand. Han blændes af lyset, der skabes ud af mørket, for dersom man kender sit afgrundsdybe mørke, ser man meget klarere i lysets refleksioner. Han ønsker at være en åndens maler og en åndens komponist. Når Carsten Dahl sætter sig til flyglet, strømmer genial improvisation ud i rummet.

 

Program

Kl. 13-13.45: Omvisning v. Anna Krogh i 'Harald Giersing - modernismens fortællinger'

Kl. 14-15: Koncert med Carsten Dahl

 

Billetter

Alm. billet inkl. museumsentré: 230 kr.

Klubbillet: 215 kr.

PÅ PLAKATEN


BOATSHOW

Messe C

Danmarks største indendørs bådudstilling,

I 2023 sættes sejlene igen den sidste weekend i februar og første weekend i…

Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Under ledelse af Jakob Høgsbro opfører koret Di Vers og fem af Danmarks bedste strygere værket Runeskritt, der er Jakob…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.