program


Feen i åen

Feen i åen

Spiller på Assensskolen
- en kammeropera for børn og unge.

En eventyrlig fortælling om overtro og romantik. Kan man score når man spiller lut? Er vildsvin egnede kæledyr? Kan man være forelsket i to personer på samme tid? Hvordan kan man være en fortryllende fe, når man skal tage opvasken og støvsuge, og er en fe overhovedet en rigtig person?

 

I 1824 skabte digteren Wilhelm Müller og komponisten Franz Schubert et klassisk mesterværk om en ung mands stormende forelskelse i en uopnåelig møllerdatter - ”Die schöne Müllerin”.

 

Der er løbet meget vand i Mølleåen siden udgivelsen for 200 år siden, og Det Kongelige Teater fyrer nu op under en ny, kæk og fejende flot version for fire operasangere og en pianist.

 

Fantasifulde kostumer tegner personerne stærkt op, og de unge sangere agerer både stykkets personer og fortællere, alt imens der bliver gået til den på scenen. Stykket er nemlig meget fysisk, så fortællingen underbygges af bevægelse og koreografi.

 

Kom og oplev nogle af de smukkeste melodier, der nogensinde er skrevet - nu med spritnye og skøre tekster af Simon Duus direkte målrettet børn og unge fra 10 år.

 

Instruktør:
Anne Barslev

 

Libretto og iscenesættelse:
Kongelig operasanger Simon Duus

 

Medvirkende:
”Morgendagens stjerner” bestående af sangerne Mathias Hedegaaard, Jule MeeRa Albertsen, Stina Schmidt, Jakob Vad og 1 pianist

 

Kostumer og scenografi:
Fra Det Kongelige Teaters fantastiske gemmer

 

Producent:Det Kongelige Teater

 

Billetpris:
Voksne: 100 kr.
Børn og unge: 50 kr.

 

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

En hyldest til skovbrynet og dets myldrende liv med egern og pindsvin. En…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: