program


FestiValhal 2018

FestiValhal 2018

Lørdag d. 12 Maj 2018

OM FESTIVALHAL

Rammerne

En kombination mellem Jels Sø og friluftsscenen, skaber de flotte naturrige omgivelser og de fysiske rammer for en helt unik mulighed til, at få en stor musikalsk oplevelse for livet. Derfor har arrangørerne også meget på sinde, ikke at skæmme den flotte natur ved Jels søerne i festivalens opbygningsfase. Også Valhal som er bygget i vikingestil bliver bevaret, da festivalen kredser om netop dette tema. Der bliver derfor lagt rigtig meget energi i planlægningen, ved hvert eneste tiltag bliver der kigget på, hvorledes de enkelte ting kan stilles op ved farvevalg i forhold til naturen og området som helhed. Alt sammen for at sikre gæsten den ultimative oplevelse, for alle sanser.

Musikken

Musikprogrammet bliver sammensat med alle de gamle ballader og kendinger, som stadigvæk sætter gang i sangstemmerne og får hofterne til at svinge. Man kan både finde nyere og ældre musik, men oftest er målgruppen for den lidt ældre generation. Der vil dog også være nye kendte ansigter at finde, både på friluftsscenen og den intime scene i Valhal, som vil få selv de unge til at rocke med. Èn ting er sikkert; musikprogrammet er meget bredt, så mon ikke der skulle være noget for enhver smag. 

PÅ PLAKATEN


Familiekoncert, 4-10 år. Vi swinger julen ind med fest, farver og KAPOW!

Vi har i de sidste par år drømt om at kunne præsentere en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: