program


Finissage: UNCLAIMED BAGGAGE WILL BE DESTROYED

Finissage: UNCLAIMED BAGGAGE WILL BE DESTROYED

Et festligt farvel til særudstillingen PETER BONDE: UNCLAIMED BAGGAGE WILL BE DESTROYED. Har du ikke fået set udstillingen eller har lyst til et gensyn, er det sidste chance søndag d. 8. august kl. 15-17, hvor der er finissage og ”10-minute-talks” i udstillingen.  Læs mere

Som udstillingstitlen indikerer, kredser UNCLAIMED BAGGAGE WILL BE DESTROYED om alle de ting – genstande, værker og tankegods – der samles op gennem et liv og et kunstnerskab, men som kunstneren ikke nødvendigvis vil kendes ved. Noget destrueres, andet hænger ved som “livsgods” og kunstnerisk bagage, der kan dukke op igen i nye former og sammenhænge. Helt konkret går Bonde i dialog med museets arkitektur og samling gennem værker, der forgrener sig rundt i flere af museets udstillingsrum og endda hele vejen ud til Rundemosen i skoven omkring Sorø – lokalt kendt som Lille Finland. Her hængte Bonde, da udstillingen åbnede, originale Levi’s 501’ere op på birketræerne langs den ene side af mosen. Hvad man måske ikke helt kunne forudse, var den store trend som brugte Levi’s bukser fik i Sorø, for efter blot en måneds tid var samtlige bukser og skilte forsvundet derudefra. Til finissagen vil der derfor være gratis entré, hvis man er iført et par Levi’s 501. Du har desuden mulighed for at købe det smukke Peter Bonde-katalog denne dag til halv pris (75,-).   

Det er muligt at møde op til arrangementet på dagen. Men hvis du vil hjælpe os med at få et overblik over hvor mange vi kan forvente, må du alligevel meget gerne tilmelde dig via. BilletExpressen. 

 

PÅ PLAKATEN


Café Livas Julecabaret har ry for at være én af landets skarpeste satiriske…

International ordløs klovneforestilling om at finde sin plads i verden. Aldersgruppe fra 5…

Et musikalsk comedyshow med Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: