program


Flagermusen

Flagermusen

Operette af Johan Strauss den yngre.
Sangere og musikere af den højeste kaliber.
MEDLEMSRABAT 50 KR.

Operette af Johan Strauss den yngre

Sangere og musikere af den højeste kaliber OperetteKompagniet er stolt af at stå i spidsen for et ensemble af sangere og musikere af den højeste kaliber indenfor det klassiske musikliv i Danmark.

Den altafgørende hovedrolle som Rosalinde, hvis ægteskab sejler og kun kan reddes ved, at hun selv træder i karakter, besættes på skift af særdeles efterspurgte Signe Asmussen og det nysudklækkede stortalent Carina Tybjerg Madsen. En af landets benyttede tenorer, Bo Kristian Jensen på skift med Teit Kanstrup, tager sig af hendes mand, Eisenstein. Vibeke Kristensen skiftes med Lisbeth Kjærulf om rollen som Adele. Jens Søndergaard og Frederik Rolin skiftes til at portrættere den, der sætter begivenhederne igang, Dr. Falke. Tuva Semmingsen og Andrea Pellegrini skiftes til at trække i bukserne som Prins Olofsky. Herudover medvirker direktøren himself Thomas Peter Koppel samt de unge medlemmer af De 4 Operettetenorer: Jonathan Koppel, Anders Christensen samt den hotte burglesque-pige Denise Wencke Gjernøe.

OperetteKompagniet vil slå et slag for en kunstart, der længe har ligget i klemme mellem operaens boom og musicalens indtog. Operetten er ikke på mode for tiden. Overalt hvor OperetteKompagniet kommer, møder de en eufori og ægte glæde ved trefjerdedelstakten, hvilket vidner om, at Danmark stadig er et operetteland med stort O. Handlingen vil være velkendt for de fleste. En munter fortælling om mænd og kvinder, der narrer hinanden, om utroskab, forviklinger og sød hævn, alt ledsaget af underskøn musik og champagne.

Køb billetter til denne forestilling og vær med til at genoplive operetten. Der er næsten garanti for, at publikum vil gå nynnende hjem i valsetakt!

Produktion: OperetteKompagniet

 

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Velkommen til Vikingernes Verden.

En Jørgen Ryg cabaret af og med Bodil Jørgensen. Cabaretten tegner et sørgmuntert…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: