program


Flagermusen

Flagermusen

Rosalinde og Eisensteins ægteskab sejler, stuepigen Adele lyver sig fri for at gå til bal i én af fruens rober, vennen af huset Dr. Falke pønser på hævn, og fængselsbetjent Frank arresterer den forkerte! Dette er optakten til Flagermusen, med den ene skønne melodi efter den anden - lige til at nynne med på.

Den melankolske, små-pimpende Rosalinde og den travle, fraværende Eisensteins ægteskab sejler, deres stuepige Adele lyver sig fri for at smutte til bal i én af fruens fineste rober, vennen af huset Dr. Falke pønser kun på hævn over en hændelse for år tilbage, den gale italienske sanger Alfred gaber konstant op ude i baggården og fængselsbetjenten Frank arresterer den forkerte!Men så lægger Prins Orlofsky festsal til et ordentligt stemningsskifte – og opklaringen af de forskellige intriger kan gå i gang i selskab med en vært, hvis motto som bekendt er: ”Chacun à son goût!” Hele balladen slutter i fængslet, hvor tømmermændene melder deres ankomst – og vi skal have fundet ud af, om stumperne i forholdet mellem vores hovedpar kan samles op og reddes !?

Den ene skønne melodi efter den anden serveres på et fad (lige til at nynne med på ..) – og af de bedste sangere og musikere, vi har herhjemme. Den altafgørende diva, Rosalinde, besættes på skift af den særdeles efterspurgte Signe Asmussen og det nysudklækkede stortalent, Carina Tybjerg Madsen. Én af landets mest benyttede tenorer, Bo Kristian Jensen, tager sig af hendes mand, Eisenstein, alternerende med Teit Kanstrup, der netop har haft sit gennembrud på Det Kgl. Teater. Den lyriske vidundersopran, Vibeke Kristensen, giver den som den kække stuepige, Adele, sammen med den fra “Figaros” efterhånden folkekære Lisbeth Kjærulff. Den fremadstormende bariton, Jens Søndergaard, har meldt sin medvirken som den, der sætter alle forviklingerne i gang, Dr. Falke - han portrætteres desuden af unge Frederik Rolin, der gjorde et hæsblæsende indtryk som Danilo i Enken. Som rosinen i pølseenden er det lykkedes OperetteKompagniet at få to så stærke kort som Tuva Semmingsen og Andrea Pellegrini til at trække i bukserne som Prins Orlofsky. Herudover medvirker direktøren himself, Thomas Peter Koppel, de unge komet-tenorer: Jonathan Koppel og Anders Christensen samt den hotte burlesque-pige, Denise Wencke Gjernøe. OperetteKompagniets anden direktør, Carol Conrad, står for de musikalske arrangementer og er kapelmester for BatTrioen, der udgøres af mere end almindeligt kyndige folk fra henholdsvis Radiosymfoniorkestret og Det Kgl. Kapel. Thomas Peter Koppel giver sig atter i kast med mis-enscene - og koreografien er lagt i hænderne på kgl. balletdanserinde, Henriette Brøndsholm.

VARIGHED: ca. 135 minutter med pause.

Operette i 2 akter af J. Strauss II og dansk tekst ved OperetteKompagniet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VARIGHED: ca. 135 minutter med pause.

 

 

 

Operette i 2 akter af J. Strauss II og dansk tekst ved OperetteKompagniet

 

Den

 

 

 

NOVEMBER

 

 

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

Glæd jer til sommeren 2019, hvor Hjørring Sommerspil opfører den forrygende amerikanske…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: