program


Folkeuniversitetet: Renæssancens mestre i Italien

Folkeuniversitetet: Renæssancens mestre i Italien

Over seks torsdage i løbet af efteråret tager kunsthistoriker Andreas Spinner Nielsen dig med på en spændende rejse til renæssancens Italien.

Forløbet koster 820 kr. og tilmelding sker gennem Folkeuniversitetets hjemmeside. Tilgå den via linket: https://www.fukbh.dk/program/kunst-arkitektur-og-design/renaessancens-mestre-i-italien

DatoKlosterkirken i Assisi er en visuel skattekiste med freskoer af Cimabue og Giotto. Sidstnævnte kendes i dag som forløberen for renæssancekunsten i Italien med sine detaljerede og stemningsfulde billeder. Her begynder vores rejse, og med Giotto træder vi ind i den italienske renæssance og gennemgår arbejder af både hans samtidige og hans efterfølgere. Vi ser på bl.a. Duccio og Lorenzetti-brødrene i Siena, Masaccio, Piero Della Francesca, Botticelli og helt frem til Leonardo og Michelangelo i den sene renæssance. Billedformerne ændrer sig markant i perioden, fra den mere stiliserede byzantinske stil til en mere naturtro gengivelse af menneskekroppen og omgivelserne. Vi gennemgår ændringerne i ikonografien og udviklingen af centralperspektivet.
Praktisk:

Startdato: Torsdag d. 16. september 2021

Slutdato: Torsdag d. 28. oktober 2021

Tidspunkt: Kl. 16:15 - 18:00

 

Varighed: 6 torsdagePris: 820 kr.

Kurset er i regi af Folkeuniversitetet og tilmelding kan kun ske gennem deres hjemmeside. Følg linket for at komme til tilmelding
Renæssancens mestre i Italien (fukbh.dk)

 

PÅ PLAKATEN


Taste & Run byder på gourmet middag som afslutning på løbet.

Er du til smuk natur, spændende kultur og vilde røverhistorier, så kom med…

Nu er det igen muligt for børn og deres voksne at udfolde deres…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: