program


Foredrag i GALSKABEN med historiker Jesper Vaczy Kragh - UDSOLGT

Foredrag i GALSKABEN med historiker Jesper Vaczy Kragh - UDSOLGT

Udsolgt - En rundtur i sindets landskab på det gamle sindssygehospital

Lektor, historiker, forfatter og forsker Jesper Vaczy Kragh gæster det gamle sindssygehospitals smukke sal. Her fortæller han om psykiatriens historie i Danmark og om de visioner for behandling af psykisk sygdom, som skabte Sindssygehospitalet i Nykøbing Sj. (SNS). Jesper er forfatter til adskillige bøger, bl.a. om det hvide snit, om Sct. Hans ved Roskilde og om Sikringsanstalten på SNS. Foredraget er støttet af og i samarbejde med Odsherred Biblioteker og Kulturhuse (BOK) og Teater BorderLine. GALSKABEN er en stedbundet kunstudstilling i Annebergparken, det tidligere sindssygehospital, og er støttet af Kultur- og Folkeoplysningsudvalget i Odsherred Kommune. Spredt i parkens flotte landskab kan du møde fortællinger om galskab udtrykt gennem skulpturer, installationer, billedkunst, teater, podcasts, digte og musik. Gå tur i GALSKABEN. Billetprisen er inkl. et festivalgebyr på 25 kr.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Kom helt tæt på sælerne - en forunderlig naturoplevelse.
Vi sejler på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: