program


Foredrag v/Søren Unmack – manden der reddede Carmen Curlers

Foredrag v/Søren Unmack – manden der reddede Carmen Curlers

Kom og hør Søren Unmacks fantastiske beretning om udviklingen af Carmen Curlers og samarbejde med Arne Bybjerg.

DatoSøren Unmack er uddannet frisør og arbejdede i en frisørsalon i Kalundborg. Efter nogle år fik han dog lyst til at lave noget andet og kommer igennem en ven til samtale hos Arne Bybjerg. Arne spørger hvilket stjernetegn Søren er født i. Han er tyr og

Bybjerg siger, at tyren er kendetegnet ved at være påholdende, giver ikke op og bliver ved til det sidste og er ihærdig, og afslutter med ”dig kan jeg sgu godt bruge – hvornår kan du starte”.

Bybjerg er ved at gå konkurs, da Søren bliver ansat. Alle de 10.000 producerede Carmen Curlers sæt er kommet retur, da der ikke er nogen, der kan sælge dem. I starten var Carmen Curlers funktion lidt lige som en føntørrer, hvor man brugte curlers i det våde hår for at tørre håret.

Søren fortæller, hvordan han finder ud, at Carmen Curlers skal bruges i tørt hår. Det var en kæmpe fordel, da man i 1960erne højst vaskede håret max en gang om ugen. Med Carmen Curlers kunne man bare friske frisuren op i det tørre hår – ”Bliv en ny kvinde på 10 min” 

Efter foredraget er det mulighed for at se den nye udstilling Carmen Curlers – iscenesat.

Sted: Kalundborg Musuem, , Adelgade 23, 4400 Kalundborg

Varighed: Kl. 19.00 - 21.00

Pris: 100 kr. inkl kaffe og kage, samt besøg i udstillingen

PÅ PLAKATEN


Verdenshistorien flettes sammen med lokalhistorien, når vi dykker ned i de bedste fortællinger om Gjorslevs ejere. Slog man dem sammen…

Kom og hør Søren Unmacks fantastiske beretning om udviklingen af Carmen Curlers og samarbejde med Arne Bybjerg.

Åbningstider 26.01.2023 - kl. 16.00-20.00 27.01.2023 - kl. 10.00-19.00 28.01.2023 - kl. 10.00-18.00 29.01.2023 - kl. 10.00-17.00

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.