program


FORFATTERSALON: Amalie Smith

FORFATTERSALON: Amalie Smith

Søndag den 14. august præsenterer Sorø Kunstmuseum en af dansk kunst- og litteraturs mest interessante yngre stemmer, nemlig Amalie Smith. Her vil hun fortælle om sin nyeste roman 'Thread Ripper' (2020), der blandt andet blev nomineret til Weekendavisens Litteraturpris. Derudover giver hun os et indblik, hvordan det er både at arbejde som forfatter og billedkunstner, og om måden hvorpå de…  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Amalie Smith (f. 1985) dimmiterede fra Forfatterskolen i 2009 og fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2015. Hun er altså en af de få danske kunstnere, der både kan kalde sig professionel forfatter og billedkunstner, hvilket i høj grad afspejler sig i hendes kunst. 

Hun arbejder med tekst og billeder i form af udstillinger, video og lyd, og har udgivet otte bøger, senest Thread Ripper (2020). Hun er optaget af, hvordan tekst og materie hænger sammen, og den interesse har ført hende til emner som græsk svampedykkerdans, kødædende planter på Læsø, vævet tekstil som det digitales grundstof og farven i antik skulpturkunst.

Til foredraget på Sorø Kunstmuseum vil hun fortælle om Thread Ripper; en hybridroman, som med udgangspunkt i vævning forsøger at forstå det digitales væsen. Handlingen i Thread Ripper følger en billedvæver, som i slutningen af 2010'erne er i gang med at skabe et digitalvævet billedtæppe. Men hun væver også sin tilværelse, sin kærlighed, relation til omverdenen og sin tvivl om hvorvidt hun skal blive mor. 

Billetter: 

Klubbillet inkl. kaffe: 110 DKK

Alm. billet inkl. kaffe og entré på dagen: 130 DKK

Aktuelt


Kom i vandet med os og bliv meget klogere på havets grøntsager. Vi mødes ved firmaet (Annebergparken 28 B) hvorefter vi med waders går mod vandet. En tangsafari varer 2.5 time.

Et festfyrværkeri af en hyldest til en af de mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Teaterkoncerten spænder over 50 år - fra Genesis til i dag

Først virksomhedsbesøg hos Dansk Tang og så på tangsafari og så efterfølgende spisning på Michelin restauranten MOTA. Dette er de første helt unikke ture efter MOTA i juli 2022 fik en Michelin stjerne. Det er svært at få plads på restauranten, men vi har helt ekstraordinært pladser til denne gastronomiske oplevelse.

PÅ PLAKATEN


Nordic Outdoor Show - Messe C

Outdoor og jagt - Nordic Outdoor Show giver oplevelser for hele familien i naturen

Når vi den 19. – 21. august 2022 åbner dørene til Nordic Outdoor Show vil det være første gang, at…

Københavns Vikingemarked 2022

Kom til Taastrup og mød frygtindgydende vikinger på Københavns Vikingemarked.

Oplev en forgangen tid, hvor vikinger kæmper med rigtige våben, mens lyden af skindtrommer fylder dine ører og duften af…

Er du til smuk natur, spændende kultur og vilde røverhistorier?

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.