program


Forfattersalon: Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Forfattersalon: Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Mød den anmelderroste forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen og hør hende fortælle om sin bog Margrethe I – om dronningen der blev stedt til hvile i Sorø Klosterkirke (men siden flyttet til Roskilde Domkirke). Bogen Margrethe I udkom sidste år og har modtaget et utal af priser.  Læs mere

DatoMød den anmelderroste forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen og hør hende fortælle om sin bog Margrethe I – om dronningen der blev stedt til hvile i Sorø Klosterkirke (men siden flyttet til Roskilde Domkirke). Bogen Margrethe I udkom sidste år og har modtaget et utal af priser.
Arrangementet finder sted i anledning af den store renovering af Klosterkirken.

Sorø Kunstmuseum præsenterer skitser og andet arbejdsmateriale af den danske maler Maja Lisa Engelhards arbejde med de fire nye messehagler. Denne særudstilling kan ses i forbindelse med genåbningen af Klosterkirken.
Prisen er inkl. et glas vin/vand

PÅ PLAKATEN


Rundvisning med spændende anekdoter og historier.
JULI: 08. | 25. // AUG:…

Unikke madoplevelser i Odsherred.
MAJ: 16. // JUNI: 09. | 27. //…

Kom helt tæt på sælerne - en forunderlig naturoplevelse.
Vi sejler på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: