program


FORFATTERSALON: Charlotte Weitze om 'Rosarium'

FORFATTERSALON: Charlotte Weitze om 'Rosarium'

Søndag den 5. december har vi på Sorø Kunstmuseum glæden af at præsentere den anmelderroste forfatter Charlotte Weitze, som vil fortælle om sin nyeste roman 'Rosarium.'

Glæd dig til et spændende foredrag, hvor Charlotte Weitze fortæller om romanen og processen med at skrive bogen.  Læs mere

Charlotte Weitze fortæller hun om sin forkærlighed for den eventyrlig genre. Hun tager jer med ind i hendes omfattende research i planteriget, rejsen til polsk-russisk urskov Bialowieza, samt til den nye skov omkring atomkraftværket Tjernobyl - og så fortæller hun om sit engagement i natur, klima og planter, og hvordan litteraturen måske kan være med til at bremse klima - og økokrisen.Benyt samtidig muligheden for at se vores særudstilling 'Naturen Taler', som på flere måder 'taler' ind i de samme temaer, som Weitze beskæftiger sig med.Billetter:Alm. billet inkl. kaffe og entré på dagen: 165 DKK.

Klubbillet inkl. kaffe: 150 DKK.

Efterårets arrangementsprogram er støttet af: 
- Ny Carlsbergfondets Genstartspulje
- Ulla og Erik Hoff-Clausens Familiefond

- Statens Kunstfonds litteraturpulje 'Dansk Litteratur i Danmark'
 

 

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

show med flere-gange-Danmarksmestrene i improcomedy

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: