program


Forfattersalon: Henrik Christoffersen med bogen Det store sorte dyr

Forfattersalon: Henrik Christoffersen med bogen Det store sorte dyr

Henrik Christoffersen præsenterer sin bog "Det store sorte dyr" (2019), der er en analyse af den linje i dansk kunst, der siden 1950’erne i særlig grad har været anfægtet af eksistentielle overvejelser. Med udgangspunkt i Mertz’ maleri "Det store sorte dyr" beskrives det, hvordan kunsten har reageret på den tvivl og tomhed, der har præget det moderne samfund siden de…  Læs mere

DatoHenrik Christoffersen præsenterer sin bog "Det store sorte dyr" (2019), der er en analyse af den linje i dansk kunst, der siden 1950’erne i særlig grad har været anfægtet af eksistentielle overvejelser. Med udgangspunkt i Mertz’ maleri "Det store sorte dyr" beskrives det, hvordan kunsten har reageret på den tvivl og tomhed, der har præget det moderne samfund siden de store tilværelsesforklaringers sammenbrud.

PÅ PLAKATEN


Sigurd fortæller om de græske guder
Familieforestilling for de 5 -100 årige

En grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der…

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: