program


Fortællinger ved Skjern Å

Fortællinger ved Skjern Å

Skjern Å er fyldt med gode historier, fantastiske fortællinger og røverhistorier

Gratis i juli og august - Husk billetSkjern Å er fyldt med gode historier, fantastiske fortællinger og røverhistorier. Der er også historier om bispesæder og laksegårde, og nu vi taler om laks, så var det jo også fra Skjern Å, den største fangede laks, indtil videre, blev fanget. Åens egen historie svinger også, bliver udrettet - og svinger nu igen. Turen starter og slutter ved Provstgaards Jagthus og går derefter ud i naturen. Så husk tøj og sko efter vejret, og medbring gerne en kikkert. Når turen er slut kan besøge Provstgaards Jagthus (gratis entré)  og blive klogere på historien om de to opfindsomme brødre, der slog sig ned ved Skjern Å. I kan også nyde kaffe og kage - både ude og inde, ligesom det også er muligt at købe is.

Praktiske informationer

Mødested: Provstgaards Jagthus ved Pumpestation Nord
Pris: Voksne: 100 kr. Børn 0-14 år: Gratis
Guiden taler dansk

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

MØDRE berører ethvert aspekt af det at være mor, - store følelser og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: