program


Fredagsbar LIVE // Fede tider - hits for de voksne!!!

Fredagsbar LIVE // Fede tider - hits for de voksne!!!

FEDE TIDER – ikke helt som de andre!!!
FEDE TIDER – når de voksne holder fest!!!  Læs mere

Vi holder fredagsbar LIVE fredag d. 22. juni. Vi slår det store telt op i gården (hvis vi skulle være så uheldige at vejrguderne ikke er med os). Der er lukket for madbestilling.

Og inden nogen nu tænker "Åhh nej….endnu et kopiband der spiller hits fra de sidste 50 år" - så kan vi berolige med, at det på INGEN MÅDE er korrekt.

FEDE TIDER spiller hits fra lydsporet til din ungdom. Fra de dage da du hørte sangene i radioen, købte din musik på LP og spolede kassettebåndet tilbage på din Walkman. Fra dengang du spillede luftguitar foran spejlet, sang ned i en hårbørste, butikkerne havde lukket om søndagen og Allan Simonsen spillede på landsholdet.
Gør dig klar til en tur ned ad Mindernes Allé og til at blive revet rundt på dansegulvet, når FEDE TIDER spiller alt det bedste fra dengang vi gik i ungdomsklub.
Om folk synger med?????? Det tror vi nok liiige de gør!!!!

FEDE TIDER engagerer publikum i en sjældent set grad, med en tsunami af træfsikre skråle-med-hits med skyhøj festfaktor. Helt skamløst frækt præsenteret, og med et kæmpe glimt i øjet serveret med en power og energi, man ikke kan opleve ret mange steder – og det kommer på alle tænkelige måder langt, langt ud over scenekanten.
FEDE TIDER lyder ikke som originalerne - til gengæld er de det.....originaler, altså.
Det er kækt; det er sjovt og ikke mindst helt, helt ualmindeligt underholdende!!!

Medlemmerne i FEDE TIDER er super rutinerede musikere, der tilsammen har spillet mere end 2000 koncerter i ind- og udland. Fra de største festivaler til de mindste klubber; fra de største byfester til de mindste firmaarrangementer; fra de største haller til de mindste forsamlingshuse.

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

Brorfelde Astronomiske Vennekreds fylder 25 år i 2019. I den anledning inviterer vi…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: