program


Fredskoncert i Kaj Munks præstegård

Fredskoncert i Kaj Munks præstegård

Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister, cellister og kammermusikere – på og over konservatorieniveau.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Mandag, 19. September 2022 16:00

Velkommen til Hvide Sande Masterclass 2022

Fredskoncert
Gennem årene har vi haft stor fornøjelse af at have intet mindre end 28 skønne Ukrainske musikere på Hvide Sande Masterclass. Vi synes det er vigtigt at vise vores støtte i denne meget svære tid. Derfor har vi inviteret 2 af vores tidligere deltagere, Maria Pukhlianko, klaver og Artem Poludennyi, cello, der i dag lever som henholdsvis klaverprofessor i Kiev og koncert cellist, til at komme og blandt andet medvirke på denne Fredskoncert i Kaj Munks Præstegård. Her samler vi penge ind til Ukraine og krigens ofre og hører om Danmarks store frihedskæmper, Kaj Munk, der pludselig er højaktuel på en helt ny måde. Mon ikke den Blå anemone også kan høres her.

Børn og unge under 20 år er gratis adgang.

Aktuelt


Vi sætter Græskar på menuen og inviterer til fællesspisningen og højt humør i Det Røde Pakhus i Skælskør.

Youtube stjernen Sherif Haps besøger Græskarfestivalen, når han fredag den 21.oktober giver show for de mindste i det Røde Pakhus.

Oplev Kirsten Olesen som Joseph Goebbels sekretær i en stærk solopræstation, der indbragte hende Årets Reumert for bedste kvindelige hovedrolle i 2021. En enestående og rystende teaterdokumentar.

PÅ PLAKATEN


Autocamper Show 2022

Rul mod MESSE C i Fredericia og oplev en udstilling fyldt med alle de nyeste autocampere, spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i autocamper i ind- og udland.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde.

Sejl med den lille cykelfærge over Horsens Fjord og ta' cyklen med - med øhop via Hjarnø

Torsdag den 6. oktober inviterer vi til den sidste Gylden Torsdag + GULDBAR, inden vi holder en vinterpause. Til GULDBAR…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.