program


Frokostjazz med Six City Stompers

Frokostjazz med Six City Stompers

Pris: 150 kr. (+ gebyr 10 kr.) – inkl. 3 stk. smørrebrød.

”Det mest fremadstormende jazzband i Danmark.”

Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazzscene. Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer.

En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat og gruppens repertoire indeholder også egne numre. Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum.

I sommeren 2006 vandt Six City Stompers publikums første pris i “The European Championship of Traditional Jazz” i Paris, med mere end dobbelt så mange stemmer end alle andre deltagende orkestre tilsammen. Orkesterets medlemmer vandt ved samme lejlighed også flere solistpriser.

Six City Stompers blev dannet i 2004, og har siden mest turneret i Skandinavien, men også i andre dele af Europa. De har spillet på de fleste danske jazzfestivaler, i store VEGA i København og været på landsdækkende TV på både Danmarks DR1 og Norges NR1. Six City Stompers har også sat en ære i at deltage ved flere velgørenhedskoncerter til støtte for det trængte musik- og kunstnermiljø i New Orleans efter orkanen Katrina.

 

Arrangementet er en del af festivalen JAZZ I TREKANTEN

jazz i Trekanten

PÅ PLAKATEN


en Helt speciel aftenoplevelse på vandet.

Stærk og nærværende er to ord der beskriver Signe Svendsen når hun optræder…

Rasmus Nøhr brød for alvor igennem i 2006 med sangen ”Sommer i Europa”.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: