program


Fyraftensrundvisning i Solens Land

Fyraftensrundvisning i Solens Land

Udstillingen ”Solens Land” giver med de mange rige fund fra Odsherred et smukt og poetisk indblik i bronzealdermenneskets levevilkår, mindset og tro.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Fyraften med et indblik i bronzealdermenneskets levevis, mindset og tro og få den fascinerende historie om Solvognen. Solvognen er en af dansk arkæologis mest spektakulære fund. En kopi af den originale, der er udstillet på Nationalmuset, har en central plads i udstillingen Solens Land.

Jeres guide på denne fyraftensrundvisning er Benedikte Tarp. Uddannet arkæolog fra Canterbury og ekspert i helleristninger.  

Aktuelt


Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods. Mødested: Slottet Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik).

Festlig slotskoncert i anledning af 300-året for Fredensborg Slot

En elsket historie om de to frække tandtrolde med manuskript af Thorbjørn Egner og sange og musik af Christian Hartmann. Alder. 4-8 år

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Slap af med en overnatning i de skønne omgivelser.

Bliv fortrolig med de vilde planter og frugter der vokser langs vore kyster.
JULI: 05. | 12. | 19.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.