program


GANG I HISTORIEN – KRUDT, KUGLER, KANONER OG KOMFURER

GANG I HISTORIEN – KRUDT, KUGLER, KANONER OG KOMFURER

Mellem gode historier og god motion er der ingen modsætning. Museet inviterer derfor på en to timer lang vandring – på tur i den lokale Danmarks historie.

Mellem gode historier og god motion er der ingen modsætning. Museet inviterer derfor på en to timer lang vandring – på tur i den lokale Danmarks historie. Vi begynder med at se på Gjethuset og høre om den militære og civile produktion i det 250 år gamle støberi. Derefter går vi langs med kanalen op til Arresø. På vejen gøres holdt blandt andet ved prøvekanonen, fra hvis munding Frederiksværks grundlægger skuer ud over forsamlingen. Vi slår et slag omkring Vinderød Kirke, hvor general major Classen er stedt til hvile i en særegen og pompøs sarkofag, omgivet af figurer fra den græske og romerske mytologi. På tilbagevejen via Tranemosen stopper vi naturligvis op ved Classens residens, Arresødal Slot. Turen slutter ved Gjethuset, hvor den begyndte. Den er på ca. 5 km. Bemærk venligst, at man skal være godt gående og have fornuftigt fodtøj på for at deltage.

Mødested: Palæet, Torvet 1, 3300 Frederiksværk
Pris pr. deltager: 60 kr. Billetter købes senest 2 dage før

Søndag den 12. maj 2019, kl. 11-13
Søndag den 30. juni 2019, kl. 11-13

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Traditionen tro slutter BMF efterårets program af med et brag af et julebal…

Den moderne musicalversion af ‘"The Wizard Of Oz" om Dorothy fra Kansas, der…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: