program


Glaskunst værksted

Glaskunst værksted

Kom og besøg atelieret på Sanddobberne Camping, hvor du kan prøve kræfter med at lave glaskunst fire onsdage hen over sommeren.  Læs mere

Vi arbejder med Bulls Eye glas efter koldglas fusing-teknikken, kombineret med metaller. Det er nemt og sjovt, og på en eftermiddag kan du nå at lave et par ting - alt efter ambitionsniveau og koncentrationsevne ;-).

Når pladen er fyldt bliver den brændt i glasovnen et døgns tid, så du skal komme igen og hente dine ting. Der kan være lidt finish efterfølgende, som en voksen skal hjælpe med.

Pris:75 kr. pr. aktiv deltager pr. gang. Materialepris: meget forskellig fra person til person, men vi taler om det hen ad vejen. Regn med at bruge omkring 100 kr. pr. person. Mobilepay: 53989 (Skriv dit navn_glas)

Begrænset antal pladser. Børn under 12 år kun i følgeskab med voksne. Hvis der er mange deltagere, må de voksne være indstillet på at stå op.

Vi taler også engelsk og tysk. English spoken. Wir sprechen auch deutsch.

PÅ PLAKATEN


Få den bedste start på et nyt år ved at finde ro og…

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og…

Sid behageligt med en stol

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: