program


Gøngehøvdingen - På syngende grund

Gøngehøvdingen - På syngende grund

Figaros har 20-års jubilæum i foråret 2024. Det fejres med forestillingen "Gøngehøvdingen" usædvanlig frit efter Carit Etlar.
 Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 20. April 2024 16:00

Figaros har 20-års jubilæum i foråret 2024. Det fejres med forestillingen "Gøngehøvdingen" usædvanlig frit efter Carit Etlar.

Carit Etlars roman skildrer begivenhederne i 1657-1658, da Svend Poulsen Gønge forsvarer Sjælland mod de svenske styrker og deres tyske lejesoldater. Svend Poulsen Gønge og hans tro ven og svoger Ib får til opgave at hente 50.000 rigsdaler i Vordingborg Kirke og bringe dem til København. Men at komme forbi de svenske linjer er svært, og det bliver bestemt ikke bedre da den tyske kaptajn Mannheimer og hans ledsager, heksen Kulsoen, jagter dem på livet for at få fingre i de mange penge.

Udsat for Figaros vridemaskine kan handlingen godt sine steder tage en lidt anden drejning…. Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af "Gøngehøvdingen" tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

"Gøngehøvdingen" spilles, synges og danses alle roller i et festfyrværkeri af humor og musik af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen Holdet har tidligere produceret og skrevet ”Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers”, ”Dracula – en kisteglad grinebider” og ikke mindst den seneste ”De tre Musketerer – en for alle, alle for en og tre for en tier”.

Om ”De tre Musketerer” skrev anmelderne blandt andet: ”Fuldtræffer med Figaros”, ”Med den slags kan man sagtens lokke folk i teatret” og ”Topkarakter til Figaros” - 6 stjerner fra Flensborg Avis. ”Figaros 2023 forårsforestilling er virkelig i særklasse, hvis man er til gakket komik krydret med skøn sang. Det kan nærmest ikke beskrives, det skal opleves!” 6 stjerner fra kulturtid.dk

Niels Jensen-Storch: Opera, humor og komik i en sprudlende boblende cocktail når gøngerne Svend og Ib bekæmper besætterne, svensken og snyder forræderen Kulsoen for skatten.

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Manuskript: Kjærulf, Dueholm og Jensen usædvanligt frit efter Carit Etlar
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm
Producent: Figaros og Den Ny Opera

Varighed: 130 min med pause

Aktuelt


En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

Køb et årskort til Haaning Collection. I vores nyåbnede bilmuseum og oplevelseshus i Bagsværd kan du tage på en æstetisk tidsrejse igennem 135 års bilhistorie krydret med knallerter, modelbiler, motorcykler og meget mere. Her smelter biler sammen med historie, samfund og kultur i en smuk helhed, der bringer folk sammen og sætter samtaler i gang

Åbningstider
Lørdag d. 18. maj kl. 10.00 - 24.00
Søndag d. 19. maj kl. 10.00 - 24.00
Mandag d. 20. maj kl. 10.00 - 16.00

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Guidet vandretur i Nymindegab og en lækker hotdog og godt øl til slut i Esehusene

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.