program


Gratis Sommersjov i Holbæk kommune – Gåderum/Escaperoom - Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt

Gratis Sommersjov i Holbæk kommune – Gåderum/Escaperoom - Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt

Tag med på dybt vand i Holbæk Museums escaperoom; ”Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt”.

‘Mytteriet på skibet Den gode Hensigt’ er Holbæk Museums nye Escaperoom. Her vil du som gæst opleve at være besætning på det transatlantiske handelsskib ‘Den gode Hensigt’ fra 1700-tallet. I er loyale mod kaptajnen og er derfor blevet slået bevidstløse og låst inde i kaptajnens kahyt. Her finder I ud af, at kaptajnen har gemt et lager af våben, som I kan bruge til at genvinde kontrollen over skibet og komme ud, inden det er for sent.

Tag dine venner, familie eller kollegaer med på dybt vand og prøv kræfter med et sjovt og udfordrende spil, hvor du og dine medspillere med samarbejde, hurtighed og kreativitet skal løse de komplicerede gåder for at slippe ud af rummet. Kun på den måde, kan I genvinde kontrollen over skibet og undgå at lide samme skæbne som kaptajnen!

Spillet er velegnet børn fra 11 år og tager ca. en halv time at gennemføre.Der kan max være 5 personer i en gruppe og når man booker en tid, er det for en gruppe.
Børn i alderen 11-14 bør være ifølge med en voksen

Tilmelding nødvendig og kun via billetexpressen

PÅ PLAKATEN


CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og…

Luksuscamping på Sjælland - Glamping!
Det eneste, du skal medbringe er dyne/sovepose,…

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: