program


GRATIS SØNDAGSOMVISNING: Fra hånd til ånd

GRATIS SØNDAGSOMVISNING: Fra hånd til ånd

Søndag den 25. september inviterer vi igen alle til en tematisk omvisning på museet. Denne gang dykker vi ned i særudstillingen "Fra hånd til ånd. Fire nye messehagler til Sorø Klosterkirke".

Omvisningen er gratis, når du har betalt entré til museet eller hvis du er medlem af Kunstklubben Sorø Kunstmuseum.  Læs mere

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30

Om udstillingen: 

Vi fejrer genåbningen af Sorø Klosterkirke, der åbnede i maj 2022 efter en længere renovering, med en præsentation af de fire nye messehagler, der er skabt til klosterkirkens præster. I særudstillingen formidler vi den kunstneriske og kreative proces, der ligger til grund for de kirkelige klæder. Sammen med de tre kunstnere bag messehaglerne genskaber vi et rum, der mimer de værksteder, som klæderne er blevet skabt i. Ideen er at give publikum et indblik i de mange overvejelser, der ligger til grund for de færdige klæder – fra mentale billeder i kunstnerens hoved til den stoflig materialitet.

Messehaglerne er udført i de liturgiske farver hvid, grøn, violet og rød, der følger kirkeårets højtider. Motiverne er inspireret af klosterkirkens udsmykninger, bl.a. kløverkorset, betlehemsstjernen og frugtbarhedens kornaks.

Særudstillingen er ledsaget af en publikation “Maja Lisa Engelhardt. Fire nye messehagler til Sorø Klosterkirke” (2022), der sælges i museets butik.

Såvel udstilling som publikation er generøst støttet af Brand af 1848 Fond.

Aktuelt


Abonnementsforestilling

en for alle, alle for en .... og tre for en tier

Festlig slotskoncert i anledning af 300-året for Fredensborg Slot

Halløj på tyroler-hotellet – klassisk operette af Raphl Benatzky og Erik Charell.

PÅ PLAKATEN


Autocamper Show 2022

Rul mod MESSE C i Fredericia og oplev en udstilling fyldt med alle de nyeste autocampere, spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i autocamper i ind- og udland.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde.

Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Drømmer du om at lære mere om de vilde danske medicin- og spiseplanter? På en urtevandring med Nordisk Urtekundskab vil…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.