GRATIS SØNDAGSOMVISNING: Tilbage til Rødderne

Søndag den 29. maj dykker vores månedlige gratis søndagsomvisning ned i den helt nyåbnede særudstilling 'Tilbage til Rødderne.'

Alle kunstnerne har til udstillingen ”Tilbage til rødderne” på hver deres måde givet bud på, hvordan man på forskellig vis kan tilnærme sig naturen. Værkerne peger alle på vores komplekse forhold til naturen, men også på vores fascination og ønske om at være den nær – men måske mest af alt fremhæver kunstnerne nødvendigheden af at lytte og være åben for nye mulige sameksistenser. De søger således alle mod rødderne i deres afsøgning af, hvordan mennesket er forankret i og sammenhængende med naturen. Det er nogle meget forskellige tilgange, der alle giver stof til eftertanke.

Kunstnere: Anna Bak (DK), Gry Bagøien (DK), IC-98 (FI), Lisbeth Bank & Pernille Bøggild (DK), Rasmus Myrup (DK), Sonja Strange (DK), Ulrik Heltoft (DK) og Emil Westman Hertz (DK).

Vælg billetter


 
Det er helt gratis at komme med på omvisningen ved betalt entré eller med klubkort.
For at vi har en idé om, hvor mange der deltager, må du meget gerne reservere en gratis billet via linket i begivenheden.
Fri adgang

Venue


Sorø Kunstmuseum Storgade 9
4180 Sorø, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google