program


Grease

Grease

Glæd jer til sommeren 2019, hvor Hjørring Sommerspil opfører den forrygende amerikanske musical “Grease” fra 1978.

Glæd jer til sommeren 2019, hvor Hjørring Sommerspil opfører den forrygende amerikanske musical “Grease” fra 1978.

Kom ind og oplev historien om kærlighed og Brylcreme på gymnasiet ”Rydell High” i Californien i halvtredserne, hvor du kan høre bl.a. klassikerne “You’re the One That I Want”, “Summer Nights” og “Hopelessly Devoted to You”, fuld af evig ungdommelig energi med de flotteste danseoptrin… der er bare hæsblæsende fart over hele linjen.

Den hårde og barske anfører for banden af hårdkogte fyre på Rydell Higschool, Danny Zucco, bliver blød i knæene, da han i sommerferien forelsker sig i teenageren Sandy, der er indvandrer fra Australien. Det er ikke kun i Dannys bande der bliver set skævt til blødsødenhed. Også Sandy har nok at gøre med at bevare status i sin gruppe af fremmelige skoleveninder, kaldet Pink Ladies. Hvilket alt sammen fører til en del misforståelser mellem Danny og Sandy – selv om en lykkelig udgang på affæren naturligvis skimtes.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Genoplev den klassiske blues- og sumprock fra det legendariske amerikanske band Creedence Clearwater…

Vi er mange, der kender hende som Ingrid Dahl fra TV-serien Rejseholdet, men…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: