program


Halløj på julemarkedet

Halløj på julemarkedet

»Halløj på julemarkedet« er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 03. December 2022 16:00

Skibsnissen og Landnissen har aldrig mødt andre slags nisser – så overraskelsen er stor når de møder Bynissen, som selv er ved at falde om af grin over de to andre. De kommer med hver deres baggrunde og kulturer – og derfor opfører de sig totalt forskelligt.

På markedet møder de bla. den tunghøre Ebba i sin æbleskivebod, Glögg-Georg, der har smagt lidt for meget på varerne selv – og den ordblinde grønthandler Kål-Karsten.

Mødet mellem Nisserne og deres møde med Ebba og Georg og Karsten gør, at de opdager hvor forskelligt de griber tingene an og hvor forskellige de er – selvom de jo er ens. Trods uenigheder bliver de enige om, at de til syvende og sidst jo alle tre bare er nisser med røde nissehuer. Man kan godt være bedste venner, selvom man ikke er ens.

»Halløj på julemarkedet« er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er. En sød musikalsk juleforestilling med masser af humor for hele familien fra 3 - 99 år.

Medvirkende:
Susanne Breuning, Bente Eskesen og Marianne Bøgelund
Instruktion: Louise Schouw
Komponist: Lars Fjeldmose
Producent: Louise Schouw Teater

Aktuelt


I en bygning så gammel som Gjorslev Slot kan selv arkitekturen fortælle historier. Vi ser nærmere på skjulte detaljer, de store ombygninger og menneskene bag, og binder det hele sammen i en fortælling om, hvordan den store middelalderborg engang så ud.

Kom med indenfor i Danmarks eneste interiørmuseum for bedre byggeskik

Traditionen tro slutter BMF efterårets program af med et brag af et julebal med det populære lokale band Beers for Tears – der er en nordjysk folk- præget gruppe, og et populært danseorkester, der gir den en spand kul når de optræder og underholder.

PÅ PLAKATEN


Autocamper Show 2022

Rul mod MESSE C i Fredericia og oplev en udstilling fyldt med alle de nyeste autocampere, spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i autocamper i ind- og udland.

Gå på opdagelse i 16.000 m2 udstillingsområde.

Mellem jul og nytår inviterer vi igen til en musikalsk, interaktiv oplevelse for hele familien! Onsdag den 28. december byder…

Kom med til 3 timers lækker saunagus med shamanistiske ritualer, urter og olier.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.