program


Halløj på og bag Badehotellet

Halløj på og bag Badehotellet

Foredrag med skuespiller Amalie Dollerup  Læs mere

Amalie Dollerup spiller overklassepigen Amanda iTV2-serien "Badehotellet". Tag med en tur til 1930’ernes ferieidyl ved Vesterhavet og hør den charmerende skuespiller fortælle om oplevelser, kulisser og scener fra den populære serie. 

Til sidst forkæler Amalie Dollerup også publikum med sine musikalske talenter og synger et par medrivende sange. Glæd jer til en hyggelig aften med Danmarks skuespiller-darling!

Om Amalie Dollerup
Amalie Dollerup blev uddannet som skuespiller på Aarhus Teater i 2010 og blev året efter engageret på Aalborg Teater, grundet sit store talent. Her medvirkede hun blandt andet i forestillinger som Den Gyldne Drage, Anne Linnet-koncerten Jeg er jo lige her og musicalen En kort en lang m.fl. I 1995 debuterede Amalie Dollerup som den yngre udgave af Lise Nørgaard i filmen Kun en pige. Derefter fulgte store tv-succeser som blandt andet Yrsa i Krummernes jul og den selvstændige datter Sille i krimiserien Strisser på Samsø.

Unumm. siddepladser

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

Glæd dig til genhør med en lang række af de helt store og…

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: