program


Hamlet

Hamlet

I Mungo Parks udgave af den klassiske Shakespeare-forestilling fortolkes Hamlets dilemmaer med nutidige øjne.

Hamlet er klar til at blive konge. Han har forberedt sig på det hele sit liv. Men da kongen dør, gifter hans mor sig med Hamlets onkel, som hun også peger på som arving til tronen. Nu får Hamlet en mistanke: Var det helt naturligt, da hans far – den gamle konge – døde? Og stod hans onkel i virkeligheden bag et statskup?
Hamlet er en veluddannet humanist, der troede, han skulle bruge sit liv på politik, fred og familieliv. Men pludselig står han midt i et spil fuld af intriger, hævn, magt og død. Hvordan kan Hamlet være sikker på at gøre det rigtige? Hvordan kan han bruge sit liv til gavn for Danmark?
Hamlet tager kampen op mod sin intrigante familie, og ved at alliere sig med lokale skuespillere flytter han spillet om magten over på teaterscenen. Nu vil det vise sig, om sandheden kan filtreres fra alle løgnene.  I Mungo Parks udgave af den klassiske Shakespeare-forestilling fortolkes Hamlets dilemmaer med nutidige øjne.


******
"Den er intens som bare fanden og bør kunne få selv den største Shakespeare-skeptiker med på vognen. Gør dig klar til en kulturoplevelse i særklasse!"
Scenekanten


*****
Ungt Teaterblod


******
"Vedkommende"
Frederiksborg Amtsavis


****
Ren "House of cards"

Politiken


****
Berlingske

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden.

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

En fortælling om en tid, hvor fællesskabet fyldte for meget, til en tid,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: