program


Harmonika Café koncert

Harmonika Café koncert

Med Brøndby Harmonika klub

Brøndby Harmonikaklub underholder med musik og sang. Kom og syng med til tonerne af kendte sange og viser, og lyt til underholdende harmonikaorkestermusik.

Brøndby Harmonikaklub og orkestret, har eksisteret i 36 år, så vi er efterhånden ”en gammel” institution i Brøndby Kommune.
Vi har tidligere ved flere lejlighed optrådt i kommunen, senest ved sidste års kulturfestival, hvor vi spillede i Kulturhuset Kilden.

Orkestret ledes af dirigent Jørgen Franyo og består for tiden af 6 personer på harmonika, 1 på bas og 1 på slagtøj. Vores repertoire er bredt, og spænder over mindre klassiske numre, tangoer, valse, nordiske folkeviser og sange, kendte viser og sange fra Danmark og udland iøvrigt, marcher, lidt rock, swing, blues m.m. 

Der vil være mulighed for at købe kage, kaffe, øl og vand

PÅ PLAKATEN


Kreative Dage

MesseC

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage…

Koncertforedrag om Bob Dylan: Tag med BandDylan på en unik musikalsk rejse ind…

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: