program


Hele Danmarks Grethe

Hele Danmarks Grethe

Forestillingen tegner et ærligt portræt af Hele Danmarks Grethe Sønck, som var slagfærdig, folkelig og med en sangstemme, der mestrede både jazz og popmusik, men som også havde et hårdt liv.
Forestillingen er spækket med masser af Grethes mange hits: "Tak for alle kyssene", "Medicin med det samme", ”Klaus Jørgen” og mange flere.  Læs mere

Billettyper


265.00 kr. - 300.00 kr.
2 Billettype(r)

DatoMange mindes nok Grethe Sønck fra hendes første store musikalske succes fra 1960 om den svigefulde "Klaus Jørgen". Flere husker hende sikkert fra 80'ernes populære tv-underholdningsprogram "Gæt og grimasser". Og altid med overskud, varme og venlighed.

For sådan husker vi hele Danmarks Grethe. Smilende, slagfærdig og sjov og med en sangstemme, der mestrede både jazz, popmusik og revy. For det var ikke mindst på de danske revyscener, hun høstede store succeser. Særligt i Nykøbing Falster Revyen og i Cirkusrevyen.

At alt dog ikke var lutter lykke og idyl, lagde hun ikke skjul på. Hendes ægteskab med Sejr Volmer-Sørensen var stormfuldt. Han blev hendes skæbne og fik stor indflydelse på hendes karriere. På godt og ondt. Men var det de valg, hun selv ville have truffet? Og hvad gemte der sig mon bag hendes venlige og imødekommende smil?

Med forestillingen Hele Danmarks Grethe fortælles historien om en af vores mest afholdte og populære kunstnere.

Grethe Sønck var — i ordets bedste forstand — folkelig. Hendes gennemslagskraft var enestående. Folk elskede hende ganske enkelt. Men hvad er folkelighed egentlig? Og kommer den med en pris? Forestillingen tegner et portræt der, selvom hun kendte til begge sider af medaljen, blev ved til det sidste med at slå et slaw for det gode humør.

MEDVIRKENDE: Pernille Schrøder, Kristian Boland, Karsten Jansfort, Charlotte Guldberg og Jens Krøyer

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Tankevækkende, musikalsk og rørende forestilling om mandens identitet i 2020’erne. 3 mænd midt i livet danner rammen om fortællingen om…

- et musikalsk tidsbillede på 1968 Med tidens toner, forestået af sangerne Birgitte Mosegaard Pedersen og Hans Dueholm med Allan…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.