program


Herregårdstur: Roskilde - Selsø

Herregårdstur: Roskilde - Selsø

Stig ombord på Hjortholm og tag med på en helt særlig tematur til Herregårdslandskabet omkring Selsø – den nordlige del af Nationalpark Skjoldungernes Land

Turen starter i Roskilde Havn, hvor båden sejler gennem den enestående natur i Roskilde Fjord. Ved ankomst i Møllekrogen vil gode folk fra Skibby Aktive tage imod jer med NaturEkspressen og køre jer en tur forbi Selsø Sø op til Selsø Slot.

På Selsø Slot vil en omviser fortælle om stedets historie og følge jer rundt i den eventyrlige barokherregård fra 1576. Hør om menneskene, der boede på Selsø, om bygningen og de fantastiske barokke bemalinger og empire-rummenes tapeter, og om livet på en herregård i 1700- og 1800-tallet.

 Turen går her efter tilbage enten til fods langs en smuk trampesti i herregårdslandskabet eller ved afhentning med NaturExpressen. I Møllekrogen er det både muligt at komme op i et fugletårn med udsigt over søen, hvor et stort antal af fugle har hjemme – eller tage en dukkert fra badebroen og svømme med fjordens fisk.

Hjortholm bringer herefter alle sikkert hjem igen til Roskilde Havn.

Rederiet Stromma står bag sejladsen med Hjortholm i et tæt samarbejde med VisitFjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land – og med stærk indsats fra lokale kræfter i Skibby Aktive og på Herregårdsmuseet Selsø Slot.

 

Ruten: Roskilde - Møllekrogen (Køretur og omvisning på Selsø Slot) Møllekrogen - Roskilde. Varighed i alt: 4,5 timer. 

Afgang kl. 13.00, ankomst Møllekrogen 14.00. Retur til Roskilde kl. 16.30. Turen er slut kl. 17.30. 

Voksenbillet: 249 kr. 

Børnebillet (u. 12 år): 125 kr. 

Børn under 2 år: gratis. 

PÅ PLAKATEN


Nivaagaards Malerisamling er et kulturelt mødested på tværs af generationer. Her mødes gæster…

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage -…

- en for alle, alle for en og tre for en tier

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: