program


Himmelsange (udsolgt)

Himmelsange (udsolgt)

En teaterforestilling om at være et lille menneske i en ganske forunderlig verden. Små musikalske og billedrige fortællinger danner rammen omkring en strøm af nære og stemningsfyldte øjeblikke. Aldersgruppe: 2-4 år.
 Læs mere

En teaterforestilling om at være et lille menneske i en ganske forunderlig verden.

Små musikalske og billedrige fortællinger danner rammen omkring en strøm af nære og stemningsfyldte øjeblikke.

Et hvidt og åbent telt favner publikum på tryg og nænsom vis, og i et lyst univers af stjerner fortælles med genkendelsens glæde og erindringens forundring.

Mette Roslev tænder glimtet i øjnene hos de allermindste med sin poetiske forestilling om at undre sig over livets skønhed. Med eller uden ord – og med eller uden bare tæer.

Teater My får stjernerne til at drysse ned fra himlen. De ligger på gulvet, så strømpesokker i størrelse 24 kan følge dem som en lille sti - hen mod et hvidt, rundt telt uden loft. Her sidder en kvinde i hvid silkekjole og smiler. Hendes hår er mørkt og helt kort, og hendes øjne stråler. Og hun har en lykkestjerne på sin kjole.

Når Mette Rosleff tager lykkestjernen af og folder den ud, begynder eventyret i HIMMELSANGE, Så bliver stjernen til et skib, og skibet sejler ind i en stjerne af lys – og en funklende barnestemme siger enkeltord som ’sol’, ’dig’, ’måne’, ’søstjerne’, ’sne’...

 Pressen skrev: 

"Lyksalighed på lyksalighed… Roen fortryller og det nære liv får vinger.” Fem stjerner  i Århus Stiftstidende

“Mette Rosleff tænder glimtet i øjnene hos de allermindste med sin poetiske forestilling om at undre sig over livets skønhed … en poetisk oplevelse, som de fleste andre teatre kun rammer i strejf.“ Børneteateravisen

“Visuel performanceæstetik og hverdagspoetiske lilleputscener. -  Puslingeperformance med voksenappel. Mere af det, tak” Fem stjerner i Politiken

 

Medvirkende: Mette Rosleff, Sigurd Røge Dissing

Tekst: Mette Rosleff

Instruktion: Bjarne Sandborg

Scenografi/dukker: Mariann Aagaard, assisteret af Sofie Faurschou Hastrup

Komponist: Martin Vognsen

Lysdesign: Jesper Hasseltoft

Teknik/værksted: Morten Meilvang Laursen, Vibeke Pagh Schultz

Aldersgruppe: 2-4 år


PÅ PLAKATEN


Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

Lær at finde rav
Alle deltagere får lov at låne en ravlygte…

- en for alle, alle for en og tre for en tier

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: