program


Historisk Tirsdags TV
4

Historisk Tirsdags TV

Kom til historiske filmfremvisninger i Ringsted Museum og Arkivs nyindrettede biografhjørne

Film på programmet:

Tirsdag den 20. oktober: Hallefilmen. Den legendariske Halle-film, Vor Egen By, der er lavet af skotøjsfabrikant Herold Halle i 1958. Filmen giver et hyggeligt og humoristisk billede af Ringsted i 1950’erne. En by hvor de fleste kendte hinanden, og hvor livet gik sin stille gang.

Varighed:  ca. 1 time og 25 min.

 

Tirsdag den 3. november: Venstres Folkeblad fra 1936. Filmen følger produktionslinjen fra journalistens arbejde fra idé til tekst, sætternes arbejde i trykkeriet, den store bladpresse samt bladdrengene, der leverede avisen til byens borgere, der spændt ventede på dagens nyheder. 

Varighed:  ca. 30 min. og er uden lyd

 

Tirsdag den 17. november: Turistforeningens Ringstedfilm fra 1952-54. Ringstedfilmen består af to mindre film, der tager os på tur tilbage til 1952, hvor byens selvforståelse vises i et adstadigt tempo med flotte klip fra by og land

Varighed: ca 1 time.

Tirsdag den 1. december: Hallefilmen. Den legendariske Halle-film, Vor Egen By, der er lavet af skotøjsfabrikant Herold Halle i 1958. Filmen giver et hyggeligt og humoristisk billede af Ringsted i 1950’erne. En by hvor de fleste kendte hinanden, og hvor livet gik sin stille gang.

Varighed:  ca. 1 time og 25 min.

Der vil blive serveret kaffe og kage i forbindelse med filmen. Det er plads til 10 personer, og tilmelding er nødvendig.

Pris: 75 kr. inkl. kaffe og kage

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Vikingernes Verden.

- Julecabaret Medvirkende: Karsten Jansfort, Morten Wiesenthal, Thomas Pakala, Jacob Morild

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: