program


Hit's med Saksen

Hit's med Saksen

De velsyngende Signe Vaupel og Stine Prætorius akkompagneres af Frederik Mellquist. Vi oplevede dem sidst i Kys og  Vinyl - da Beatles kom til byen på Skovridergaarden i 2018.
I forestillingen synges mange af de kendte hit’s fra 50’erne og 60’erne f.eks.  Læs mere

Billettyper


75.00 kr.
Billet

Dato
I samarbejde med Skovcentrets venner og støttet af Lions Club i Nakskov, viser vi denne lille hyggelige og sjove musikalske forestilling i Skovcentrets store sal for beboere, dag-brugere og vores almindelige publikum.

I forestillingen, der er instrueret af Pelle Koppel, følger vi to kvinder, der mødes i frisørsalonen Liberty. De fortæller historier og anekdoter fra deres liv og synger mange af de kendte hit’s fra 50’erne og 60’erne f.eks. Her i vores hus er glæde, Man binder os på hånd og mund og Så længe jeg lever.

Det er en lille intim forestilling på 45 min., som vi har valgt at vise ud fra et ønske om at bringe teateroplevelsen ud til de, der har svært ved at komme i vores teatersal. Forestillingen er dog også for almindelige teatergængere.

 

Vises i Skovcentrets store sal

Der er mulighed for at købe øl og vand ved indgangen, og om eftermiddagen er der desuden mulighed for at købe kaffe og kage efter forestillingen.

(Teater V)

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i denne teaterversion af…

Nissemor og Kanelia i julenød
Juleforestilling

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: