Hjalmer Akustisk Duo Tour

Vælg billetter


 

Hjalmer Larsen sang sig direkte ind i vore hjerter med sin allerførste single ”Marie” tilbage i 2017, og siden er det eksploderet for det musikalske talent. Først udgav han en fantastisk EP, hvorefter han supplerede kataloget med flere populære sange. På trods af sin korte karriere har han allerede fået over 11 millioner afspilninger, deltaget i flere TV-optrædener og er blevet et anerkendt navn på de danske spillesteder og festivaler. Det er derfor ikke overraskende, at Hjalmer er blevet kåret som ”Årets Nye Navn” 2019 af Zulu Awards og ”Årets Danske Solist” 2019 til Gaffa Prisen.

Vi er ekstremt spændte på at opleve Hjalmer, når han først i december går op på Beghusets scene med sin dygtige guitarist Simon Luth. I et ydmygt og intimt set-up kommer vi helt tæt på den unge sanger, når han inviterer os ind i det rum, hvor al musik begynder – nemlig med ham, en guitar og intet andet.  

Se Hjalmer på DR HER

Aftenen begynder kl. 18:00 og forventes afsluttet ca. kl. 22:00.
Der serveres en let anretning med tapas, og cirka kl. 20:00 går Hjalmer på scenen.
Der er sat op med store runde borde og unummererende pladser. Det vil sige: Ingen pladsreservation, men ved køb af 12 billetter samlet kan man - ved henvendelse til Beghuset - reservere et helt bord.

Der kan forekomme få pladser med begrænset udsyn.

Dørene åbnes og arrangementet begynder kl. 18:00

Udsolgt

Facebook


Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google