program


Hjalmer Akustisk Duo Tour

Hjalmer Akustisk Duo Tour

Hjalmer sang sig direkte ind i vores hjerter fra hans allerførste single ”Marie” tilbage i 2017 og siden er det eksploderet for det musikalske talent

Hjalmer Larsen sang sig direkte ind i vore hjerter med sin allerførste single ”Marie” tilbage i 2017, og siden er det eksploderet for det musikalske talent. Først udgav han en fantastisk EP, hvorefter han supplerede kataloget med flere populære sange. På trods af sin korte karriere har han allerede fået over 11 millioner afspilninger, deltaget i flere TV-optrædener og er blevet et anerkendt navn på de danske spillesteder og festivaler. Det er derfor ikke overraskende, at Hjalmer er blevet kåret som ”Årets Nye Navn” 2019 af Zulu Awards og ”Årets Danske Solist” 2019 til Gaffa Prisen.

Vi er ekstremt spændte på at opleve Hjalmer, når han først i december går op på Beghusets scene med sin dygtige guitarist Simon Luth. I et ydmygt og intimt set-up kommer vi helt tæt på den unge sanger, når han inviterer os ind i det rum, hvor al musik begynder – nemlig med ham, en guitar og intet andet.  

Se Hjalmer på DR HER

Aftenen begynder kl. 18:00 og forventes afsluttet ca. kl. 22:00.
Der serveres en let anretning med tapas, og cirka kl. 20:00 går Hjalmer på scenen.
Der er sat op med store runde borde og unummererende pladser. Det vil sige: Ingen pladsreservation, men ved køb af 12 billetter samlet kan man - ved henvendelse til Beghuset - reservere et helt bord.

Der kan forekomme få pladser med begrænset udsyn.

Dørene åbnes og arrangementet begynder kl. 18:00

PÅ PLAKATEN


Vi gentager succesen! Aarhus Bryghus & Hunkemöller inviterer til rundvisning/ølsmagning & modeshow!

En koncert med Pink Floyd by Timeshare får det til at syde af…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: