program


Hjertelyd

Hjertelyd

En poetisk rejse ind i musikkens land for helt små ører. I vil blive lokket, forundret og draget ind i et landskab af farver og lyde, hvor der er hjerterum til alle - også jer, der oplever opera for allerførste gang.  Læs mere

En poetisk rejse ind i musikkens land for helt små ører. 

Vi åbner døren ind til operaens sanselige univers. Vi gør det på en nænsom måde, der skaber nærvær for små og store. Du og dit barn skal være med til musik og bevægelse, og I vil få sanselige oplevelser af blødt, glat, pelset, lyst og mørkt. I vil blive lokket, forundret og draget ind i et landskab af farver og lyde, hvor der er hjerterum til alle - også jer, der oplever opera for allerførste gang. Babyernes egne lyde og børnenes fysiske aktivitet bliver en del af forestillingen, hvor alle til stede inkluderes i det samme legende musikalske rum.

"Skynd dig ind og se den, hvis du har et barn mellem 0-2½ år og vil have en oplevelse, der kan berige dig såvel som dit barn" den4vaeg.dk

 

Komponist: Sam Glazer

Librettist/instruktør: Zoë Palmer

Scenograf: Tanja Bovin

Sangere: Johanne Højlund og Leif Jone Ølberg

Musikere: Johanne Andersson og Kasper Hemmer Pihl

Alder: 0-2½ årPÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Tag med Øresundsakvariet på en spændende marsvinesafari og oplev Danmarks lille hval i…

Guidet rundtur i området og på Dansk Forsorgshistorisk Museum.
JULI: 05. |…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: