program


Højby kirke, min skat!

Højby kirke, min skat!

Guidet tur blandt smukt inventar og imponerende kalkmalerier – en fascinerede historie om kirken og sognets folk, der er kommet her i næsten 900 år.

Den gamle store landsbykirke i Højby har med smukke kalkmalerier og et rigt inventar udgjort det absolutte midtpunkt her i området gennem hundreder af år. Højby var i middelalderen en betydningsfuld by, og det afspejles i kirken, som er spækket med historie. Rig, fattig, adel, borger samt bonde - de kom alle i kirken om søndagen og til markering af livets store begivenheder. Religionen samlede de sig om, men hvad tog de med sig, hvordan levede de?
Om kirken og sognefolkets leveforhold fortæller Højby-kenderen Jørn Nielsen, som her deler sin kærlighed til en af Danmarks mest interessante kirker.

PÅ PLAKATEN


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Kom ud i den dejlige efterårsskov og lær lidt om, hvilke svampe der…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: