program


Holgers Forsvarstale
2

Holgers Forsvarstale

AFLYST
Holgers Forsvarstale er en musikalsk og grænseløs komedie om løse grænser for komik.

 Læs mere

AFLYST

Den hyggelige komiker, Holger, har altid fulgt én regel: Man sparker opad og aldrig nedad. Men en aften på scenen kommer han til at bruge ordet “kannibalisme”. En sort kvinde blandt publikum føler sig krænket over brugen af netop dette ord og beskylder Holger for at være en midaldrende hvid racist.

Holger bliver meldt til politiet og sigtet efter racismeparagraffen. En retssag er uundgåelig. Som Dante går Holger gennem sit indre inferno og møder forskellige skikkelser – Gud, Gandhi, Voltaire, Sokrates, og endda sin ekskone – der hver især, på godt og ondt – kommer til at åbne hans øjne. Holgers Forsvarstale er en musikalsk og grænseløs komedie om løse grænser for komik. 

Medvirkende: Farshad Kholghi og Mads Keiser.

Producent: Teatervirksomheden Mads Keiser

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Velkommen til Nordsjælland.

Kom med på en rundvisning i en af middelalderens mest spektakulære klosterruiner

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: