program


Holgers Forsvarstale

Holgers Forsvarstale

Den hyggelige komiker, Holger, har altid fulgt én regel: Man sparker opad og aldrig nedad. Men en aften på scenen, mens han joker med de højreorienterede partiers kamp for at stjæle vælgere fra hinanden, kommer han til at bruge ordet “kannibalisme”.  Læs mere

Billettyper


260.00 kr.
B1, B10, B11, B12, B13, B14, B15, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, Raekke

DatoHolger bliver meldt til politiet og sigtet efter racismeparagraffen. En retssag er uundgåelig. Som Dante går Holger gennem sit indre inferno og møder forskellige skikkelser – Gud, Gandhi, Voltaire, Sokrates, og endda Holgers ekskone – der hver især, på godt og ondt – kommer til at åbne hans øjne. Holgers Forsvarstale er en musikalsk og grænseløs komedie om løse grænser for komik. Oplev Farshad Kholghi og Mads Keiser – med vanlig følsomhed – trampe ind i tidens største spinatbede: Den politiske korrekthed og offerrollen som våben.

Medvirkende: Farshad Kholghi og Mads Keiser Producent: Teatervirksomheden Mads Keiser

PÅ PLAKATEN


Danmarksmesteren i Matador, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, inviterer i forestillingen Fra Skjern…

En hyggelig juleforestilling for børn fra 3 år og deres forældre og bedsteforældre.

»Her kommer Pippi Langstrømpe« gjalder det gennem de fredelige gader.
Familieforestilling…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: