program


Hotel Postgaarden

Hotel Postgaarden

På Hotel Postgaarden i Skælskør bliver I budt velkommen til et vidunderligt gammelt hus, der er ligeså rigt på historie, som det er på spiseoplevelser

På Hotel Postgaarden i Skælskør bliver I budt velkommen til et vidunderligt gammelt hus, der er ligeså rigt på historie, som det er på spiseoplevelser.
Under Smag Lokalt-festivalen åbner Postgaarden dørene til ét af selskabslokalerne, hvor både romantik og franske prismelysekroner sætter stemningen for en aften med den gastronomiske oplevelse i fokus.

Menu

Forret
Cremet løgsuppe,af løg fra Søborggaard, serveret med hjemmebagt sprødt brød, bagt med øl fra Holbæk Bryghus og gratineret med ost fra Ostebørsen.

Hovedret
Rødvinsmarineret oksefilet fra Slagter Jensen Grøfte, serveres med kartoffel/knoldselleripure, samt årstidens grillet grøntsager fra Søborggaard, hertil svampesauce og syltede blommer.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

- men tonen er lav.
Der er grinegaranti på denne forestilling!

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: