program


Husbandet med Morten Dybdal Larsen og Søren Sebber.

Husbandet med Morten Dybdal Larsen og Søren Sebber.

Husbandet med Morten Dybdal Larsen og Søren Sebber.
Morten Dybdal Larsen og Søren Sebber skulle have været og give koncert  tidligere på året. Så kom Corona og de 2 koncerter blev aflyst. Men nu er vi så heldige at de gerne ville være med til at sige tak for 2020 i Country Jamboree Aalborg.  Læs mere

DatoHusbandet med Morten Dybdal Larsen og Søren Sebber.
Morten Dybdal Larsen og Søren Sebber skulle have været og give koncert  tidligere på året. Så kom Corona og de 2 koncerter blev aflyst. Men nu er vi så heldige at de gerne ville være med til at sige tak for 2020 i Country Jamboree Aalborg. Vi håber alle på at det vil bedre i 2021 for man må sige Corona har givet os en dårlig start.
Snyd ikke jer selv for denne aften og lad os få en god 2020 afslutning, ønsket om glædelig jul og godt nytår, samt på gensyn 2021.

PÅ PLAKATEN


24. december kl. 14.00 I den Holstenske Lade ved Gram Slot.

24. december kl. 16.00 I den Holstenske Lade ved Gram Slot.

julekoncert med Hendrik Spendrup pianist: Claes Wegener

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: