Husmandskost på Præstegaarden-
Maden er som altid tilberedt med kærlighed - og der følger naturligvis brød og smør/dip til maden.
Husmandskosten er en hverdagsmiddag, hvor du bliver mæt og glad og kan mødes med venner eller familie og have en hyggelig aften - uden at skulle stresse hjem og gøre rent, lave mad eller vaske op.
Stemningen er afslappet og uformel - og hjertelig.
Vælg billetter
Husmandskost-Menu:
Januar.
Torsdag d.26.01: Gammeldags Oksesteg med hvide kartofler & Brun sauce.
Februar.
Torsdag d. 02.02: Wienerschnitzel med "dreng", hvide kartofler og brun sauce.
Torsdag d. 09.02: Quizaften.
Torsdag d. 16.02: Osso Buco med kartoffelmos.
Torsdag d.23.02: Indbagt, farseret svinemørbrad med flødekartofler.
Marts.
Torsdag d. 02.03: Herregårdsbøf af hakket oksekød fra Perlens Charolais med ovnkartofler og bearnaisesauce.
Torsdag d. 09.03: SMAG LOKALT
Torsdag d. 16.03: Quizaften.
Torsdag d. 23.30: Fyldt mørbrad med ovnkartofler og champignon a la creme.
Torsdag d. 30.03: Bøf Bourguignon med kartoffel- og rodfrugtemos.
PRAKTISK INFORMATION:
Dørene åbner kl. 18.00 - vi har reserveret dit bord,
Mad og drikkevarer serveres ved bordene.