program


Hva' så Europa
3

Hva' så Europa

Europa er i øjeblikket spændt ud imellem en stigende populisme i Nordeuropa, og de druknende flygtninge i Sydeuropa. HVA´ SÅ EUROPA er et politisk og mytisk familie-drama. Drømmen om et fælles Europa, som vi har taget for givet, er under pres som aldrig før.  Læs mere

Billettyper


260.00 kr.
Billet

DatoEuropa er i øjeblikket spændt ud imellem en stigende populisme i Nordeuropa, og de druknende flygtninge i Sydeuropa. Af Putins tanks i øst og Trumps mur i vest. Drømmen om et fælles Europa, som vi har taget for givet, er under pres som aldrig før.

I HVA SÅ EUROPA er en mytisk familie taget i sommerhus for at fejre Europas fødselsdag. Europa er familiens overhoved, men hun er ikke som hun plejer. Hukommelsen er begyndt at svigte, og måske er de første tegn på demens ved at vise sig.

Hva’ så Europa – hvad er fremtiden? Er næste generation i stand til at tage over? Og hvad vil det betyde? Hvem skal forvalte arven fra Europa? Eller vil Kina og Østblokken tage over?

 

HVA SÅ EUROPA er et politisk, mytisk og absurd familiedrama.

 

Medvirkende: Isa Marie Henningsen, Frank Thiel, Maja Juhlin og Morten Christensen

 

Manuskript: Vivian Nielsen

 

Instruktør: Mette Ovesen

 

Scenograf: Lisbeth Burian

 

Dramaturg: Tanja Diers

 

Komponist & lyddesigner:Kenneth Thordal

Varighed: ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Nordsjælland.

Skyer der svæver over byer...en gravko der laver en kæmpe stor bunke jord,…

En poetisk rejse ind i musikkens land for helt små ører. I vil…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: