program


Hva' så Europa
3

Hva' så Europa

Europa er i øjeblikket spændt ud imellem en stigende populisme i Nordeuropa, og de druknende flygtninge i Sydeuropa. HVA´ SÅ EUROPA er et politisk og mytisk familie-drama. Drømmen om et fælles Europa, som vi har taget for givet, er under pres som aldrig før.  Læs mere

Europa er i øjeblikket spændt ud imellem en stigende populisme i Nordeuropa, og de druknende flygtninge i Sydeuropa. Af Putins tanks i øst og Trumps mur i vest. Drømmen om et fælles Europa, som vi har taget for givet, er under pres som aldrig før.

I HVA SÅ EUROPA er en mytisk familie taget i sommerhus for at fejre Europas fødselsdag. Europa er familiens overhoved, men hun er ikke som hun plejer. Hukommelsen er begyndt at svigte, og måske er de første tegn på demens ved at vise sig.

Hva’ så Europa – hvad er fremtiden? Er næste generation i stand til at tage over? Og hvad vil det betyde? Hvem skal forvalte arven fra Europa? Eller vil Kina og Østblokken tage over?

 

HVA SÅ EUROPA er et politisk, mytisk og absurd familiedrama.

 

Medvirkende: Maja Juhlin, Frank Thiel, Morten Kjær og Mette Gregersen

Manuskript: Vivian Nielsen

Instruktør: Mette Ovesen

Scenograf: Lisbeth Burian

Dramaturg: Tanja Diers

Komponist & lyddesigner:Kenneth Thordal

Varighed: ca. 2 timer og 10 minutter inkl. pause

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Nordsjælland.

Tag med det den tidligere Minestryger Marianne F, på et uforglemmeligt minikrydstogt på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: