program


Hvad du ønsker
2

Hvad du ønsker

Årets juleforestilling fra Randers EgnsTeater er en varm og morsom familieforestilling om at gøre alt det forkerte, selvom man har de bedste intentioner. Og om at finde ud af, hvad der i virkeligheden betyder noget i julen.

Flemming er på arbejde som julemand i Stormagasinet. Det er ved at være fyraften, og han er træt. Rigtig træt.

Flemming plejede at elske jul. Men dag efter dag er han omringet af larmende reklamer, børn med alt for dyre ønsker og mødre, der stirrer ned i deres smartphones. Pludselig har han fået nok. Han flygter fra julemands-scenen og ud på toilettet, hvor han falder i søvn af ren og skær udmattelse. Da han vågner, er Stormagasinet lukket. Alle er gået hjem. Men helt tomt er det nu alligevel ikke…

Hvad du ønsker er en varm og morsom familieforestilling om at gøre alt det forkerte, selvom man har de bedste intentioner. Og om at finde ud af, hvad der i virkeligheden betyder noget i julen.

OBS: Hvis dine børn er under seks år, vil de få større fornøjelse af vores juleforestilling for de mindste: Juletræets Hemmelighed.

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: