program


Hvem Spiller Ud?

Hvem Spiller Ud?

En bittersød komedie om to ældre mennesker, der møder hinanden på et plejehjem. De udveksler tanker om deres fortid og deres familier, alt
imens de spiller kort.
Varighed: ca. 90 min. inklusiv pause.

En bittersød komedie om to ældre mennesker, der møder hinanden på et plejehjem. De udveksler tanker om deres fortid og deres familier, alt
imens de spiller kort. Men det, der skulle være en harmløs adspredelse, udvikler sig efterhånden til et både komisk og grotesk drama.
Under det tilsyneladende banale kortspil gemmer der sig nemlig betydelige fortrængninger. HUN sminker sin fortid, og HAN beretter om sine
tidligere forretningsmetoder og afslører under kortspillet et næsten ukontrollabelt temperament. Det afføder voldsomme skænderier, hvorved deres sande personligheder dukker op til overfladen.
Stykket er gennemsyret af komiske situationer, men der hviler også en tristesse over historien: To mennesker, som kunne have stor glæde af hinanden på deres ældre dage, forspilder muligheden, fordi de ikke kan give slip på fortiden og på sig selv.

PÅ PLAKATEN


Oplev et spændende foredrag, hvor vi får et indblik i, hvad der foregår…

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: