program


Hvis jeg bliver voksen

Hvis jeg bliver voksen

En dokumentarisk og humoristisk forestilling om en frygtet tidsalder.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

For nogle var 20’erne liderlige, 30’erne ambitiøse og 40’erne, 50’erne og 60’erne ansvarlige.

Hvorfor er vores syn på voksne ofte, at de er så gabende kedelige? Åd ungdommen simpelthen alle glæderne og efterlod tømmermændene og ansvaret til de voksne?

HVIS JEG BLIVER VOKSEN er en forestilling til dig der er på vej ind i det, dig der allerede er der og dig der har været der – eller aldrig kommer dertil.

HVIS JEG BLIVER VOKSEN er anden forestilling i sART Danseteaters roste trilogi om alderdom, voksenliv og barndom. Du behøver ikke at have oplevet HVIS JEG BLIVER GAMMEL (opført i Roskilde Teater i 2020/21), for også denne gang kommer du til at se en rørende danseforestilling med overraskende og genkendelige billeder af fordomme, drømme, kriser og håb.

Publikum og anmelderes reaktioner.

”En forestilling, der på flere måder sammenfatter det særlige og sjældne, som er sART danseteaters særkende." Cph. Culture

”Hylende morsomt…Jeg sad flere gange under forestillingen og enten modtog albueskub i siden fra min kæreste eller selv nøkkede indforstået til ham. Forestillingen Hvis jeg bliver VOKSEN skabte dermed ikke kun rammerne for en underholdende aften, men måske endda en ny tilhænger af genren danseteater.” Den 4. Væg

”I aften har jeg været i teatret og fået en af de HELT store og sjældne oplevelser – altså, en af dem hvor man sidder og flæber i mørket, sådan stille og gennemgående. Ser sig selv på en ny måde, så oprivende og livsbekræftende.”

”Op med hænderne for HVIS JEG BLIVER VOKSEN! Underfundigt, altid underholdende og sanseligt krydsover-teater fra SART Danseteater og BaggårdTeatret som jeg nød i selskab med min 15-årige. Se det!"

Medvirkende: Amalie Drud Abildgaard, Camilla Stage, Jan Vesala, Kasper Buus

Tekst: Sofie Christiansen, Trine Wisbech og de medvirkende

Koreograf: Sofie Christiansen

Scenograf: Julie Forchhammer

Dramaturg: Trine Wisbech

Lysdesigner: Jens Hansen

Lyddesigner: Kim Malmose

Rekvisittør: Sabine Mortensen

Instruktørassistent: Astrid Gade

Producent: Anneline Köhler Juul

Varighed: 70 minutter

HVIS JEG BLIVER VOKSEN er en Co-produktion mellem sART Danseteater og BaggårdTeatret.

Aktuelt


Søndag den 5. februar er allersidste chance for at opleve vores roste særudstilling 'Harald Giersing - modernismens fortællinger.' Det markerer vi med en helt særlig afslutningsfest, hvor Anna Krogh indledningvis vil vise rundt i udstillingen efterfulgt af en koncert med den fantastiske jazzpianist Carsten Dahl, som vil improvisere over Giersings værker. Gå ikke glip af et brag af en udstillingsafslutning!

Kom med på rundvisning til toppen af Horsens’ højeste bygning og se det hele lidt fra oven. Fra tagterrassen på 17. etage af Campus Horsens kan du se Horsens og opland fra en vinkel som du ikke har set før

Et mellemlangt show - med korte og lange jokes

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Mellem jul og nytår inviterer vi igen til en musikalsk, interaktiv oplevelse for hele familien! Onsdag den 28. december byder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.