program


I al slags vejr

Billettyper


225.00 kr.
Bord 01, Bord 02, Bord 03, Bord 04, Bord 05, Bord 06, Bord 07, Bord 08, Bord 09, Bord 10, Bord 11, Bord 12, Bord 13, Bord 15, Bord 16, Bord 17

DatoI Al Slags Vejr

- En Benny Andersen mosaik

Medvirkende: Jacob Morild og Joy-Maria Frederiksen
Tekst: Jacob Morild
Musik: Pianist og komponist Nicolai Majland og bassist Eva Skipper
Spilletid: ca. 90 min. inkl. pause

Benny Andersen døde i august 2018 efter 60 år som forfatter og sangskriver. Han har skrevet digtsamlinger, børnebøgerne om Snøvsen og mangeårigt samarbejde med Poul Dissing.

Da Benny Andersens familie i foråret 2019 spurgte Jacob Morild, om han ville lave en cabaret over Benny Andersens tekster, sagde han stort JA, og tak til, han lavede en forestilling, som i Benny Andersens ånd beskriver den danske folkesjæl i medgang, modgang, kærlighed og krig (det sidste mest med svenskerne).

Cabareten er en aktuel og musikalsk mosaik om de svære danskere, livet, kærligheden og sproget. Helt i Benny Andersens ånd. Det er morsomt.

Cabareten spillede for fulde huse heroisk under corona-krisen i foråret 2020, så den fortjener at blive set af rigtig mange mennesker - gerne uden corona som gæst.

PÅ PLAKATEN


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

”Man kan ikke blive fundet, hvis man ikke bliver væk.” En musikalsk og medrivende forestilling om frygten for det ukendte…

Med CANDLE IN THE WIND får I den musikalske historie om 70’erne, og et overflødighedshorn af store hits, spændende og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: