program


I fornuftens land

I fornuftens land

I forestillingen I FORNUFTENS LAND åbnes op for Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers i en teatral kontekst, hvor hans maleriske situationsbeskrivelser og karakterer får fysisk liv på scenen.  Læs mere

I forestillingen I FORNUFTENS LAND åbnes op for Niels Hausgaards historier, tekster og musikalske univers i en teatral kontekst, hvor hans maleriske situationsbeskrivelser og karakterer får fysisk liv på scenen. 

Publikum præsenteres for det hverdagsmenneske, som Hausgaard ofte så drillende skildrer, dog altid med respekt og kærlighed 

Forestillingen tegner et tidsbillede og et selvportræt af danskerne og vores land. Og den skaber et lille åndehul for et bredt publikum midt i et samfundsmæssigt uvejr med dystre fremtidsudsigter. Kort sagt en musikalsk og humørfyldt pause fra hverdagen. 

Inspiration kommer blandt andet fra den svenske filminstruktør Roy Anderssons billedunivers, som både Vendsyssel Teater, Niels Hausgaard og Møllen selv er meget fascineret af.

PÅ PLAKATEN


Kreative Dage

MesseC

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage…

Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: